Gratis Aanmelden

Neuken in lekkere travo (54)

XLLenneke (54)

Nooit gedacht dat ik nog eens in een vaste relatie zou belandden als speciale vrouw. Toch inmiddels al 8 jaar gehuwd en sinds anderhalf jaar hebben we er een open huwelijk van gemaakt. Beide hebben we gewoon regelmatig behoefte aan sex met een ander. De perfecte oplossing voor ons. Ik kan op afspraak dus ook gewoon ontvangen, schop ik manlief even het huis uit haha.

Maak contact met haar
  1. Naam: XLLenneke
  2. Leeftijd: 54 Jaar
  3. Woonplaats: Bennebroek
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 22/4/1967
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Neuken in lekkere travo XLLenneke van 54
FarahBig (28)
★★★★★
Hoi, ja ik zie jou wel kijken naar mijn grote monster pik, dat vind jij zeker lekker of niet, wat zou jij willen doen met die grote jongen?
Neuken in eenzame tranny
HannekeHard (39)
★★★★☆
Mijn mooie en lekkere soepele kont wacht op een heerlijke pik om lekker te neuken. Ik hou van grote lullen en geneukt te worden in het standje doggy.
Neuken in bi trans
Emilia (36)
★★★★★
Geil, heet, en dol op sex. Een groot uithoudingsvermogen en een nog grotere lul.
Neuken met bi shemale
Carlientjuh (27)
★★★★★
Geile shemale op zoek naar een geile hetero man of mannen. Het liefst vind ik iemand met wie ik een seksrelatie op kan bouwen. Kijk ik heb gewoon mijn leven en daarin werk ik en heb ik mijn familie en vrienden.
Neuken met bloedmooie tranny
Sophie1985 (36)
★★★★☆
Na een lange en saaie relatie ben ik weer zo vrij als een vogel en ik vind dat het nu tijd is voor mij om te genieten. Ik wil lekker buiten geneukt worden of in de auto, die gedachten maakt me zo geil.
Sex met hitsige shemale
PernillaShemale (31)
★★★★☆
Zie jij dit wel zitten? Dan ben je aan het goede adres want ik daag je bij deze uit. Ik ben Pernilla en ben een shemale, is misschien schrikken maar ben heel lief en zachtaardig hoor. Doe geen dingen die je niet wilt.
Contact met hitsige shemale
Else
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een man die op transsexuelen valt en die niet op zoek is naar een avontuurtje maar graag een echte relatie zou willen hebben. Laat me weten of je interesse hebt.
Relatie met Else
Elsemieke
★★★★★★★★★★
Ik zou het echt fantastisch vinden om weer eens vlinders in mijn buik te voelen. Ik wil weer hartstikke verliefd worden en leuke dingen delen met iemand die me neemt zoals ik ben.
Relatie met Elsemieke
Anneloes
★★★★★★★★★☆
Jonge shemale zoekt lekkere mannen voor eenmalige seks avontuurtjes. Bij mij thuis, want ik kan me niet verplaatsen. Ik sta open voor heel veel spannende dingen...
One-night-stand met Anneloes
Lindy
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een vaste sex partner om mee te experimenteren en nieuwe dingen te ontdekken. Ik sta ook open voor kinky sex met toys en met SM speeltjes.
Sexfriends met Lindy
© 2024 trannyneuken.nl